Όταν μιλάμε για burger, καλό είναι να ξεχνάμε το savoir vivre και να υιοθετούμε το savoir manger, αλλιώς “την απόλαυση αυτού που τρώμε”! Οι κανόνες απλοί και απελευθερωτικοί, τα μαχαιροπίρουνα τα καταργούμε μαζί με την πετσέτα στα γόνατα.

Τώρα θα μιλήσουν τα χέρια και οι τσαλακωμένες χαρτοπετσέτες! Και καθώς μιλάμε για burger δεν γίνεται να μην σας γνωρίσουμε το ολοκαίνουργιο και ολόφρεσκο αμερικάνικο μπεργκεράδικο της πόλης! Ο λόγος για το One Flag τη νέα premium πρόταση στο street food! Αν κάτι το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα μπεργκεράδικα είναι τα ολόφρεσκα χειροποίητα προϊόντα του, από το ψωμί και το κρέας μέχρι την φρέσκια πατάτα και τις sauce.

Αν δεν κάνουμε λάθος – που δεν κάνουμε – μόνο τα παγάκια είναι κατεψυγμένα! Ας περάσουμε όμως στο… ψητό, δοκιμάσαμε το New Orleans crispy chicken burger, Mafia burger με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, ένα cuban sandwich με τετράγωνο ψωμί και χειροποίητο καπνιστό ζαμπόν ενώ η σαλάτα One Flag με φακές, ηλιόσπορο, αβοκάντο και φρέσκα μυρωδικά μας έκανε να αναθεωρήσουμε τη σχέση μας με τις πρώτες!

Πολλές και νόστιμες επιλογές θα βρουν επίσης οι vegan και οι vegetarian!

Delivery: 17:00 – 00:00

Online παραγγελίες: e-food & wolt.

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2104120472

Καραΐσκου 111, Πειραιάς.

Fb: One Flag Insta: One Flag