Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;

Το Υαλουρονικό Οξύ (ΥΟ) είναι ένας φυσικός πολυσακχαρίτης, που βρίσκεται στην εξωκυττάρια θεμέλια ουσία των ιστών όλων των ανθρώπων και ζώων. Οι μοναδικές του ικανότητες να κατακρατεί μεγάλες ποσότητες νερού (1.000 φορές το βάρος του) και να παρέχει υγρασία και στήριξη στους ιστούς, το καθιστούν ιδανική ουσία για χρήση ως ενέσιμο υλικό στην ιατρική και την αισθητική.

Πως δρα το Υαλουρονικό Οξύ;

Με την πάροδο του χρόνου, μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης (βιολογική γήρανση), αλλά και της έκθεσης σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση, η ηλιακή ακτινοβολία (φωτογήρανση) και το κάπνισμα, οι φυσικές αποθήκες του ΥΟ στο σώμα αποδομούνται και καταστρέφονται, το δέρμα χάνει τον όγκο του, ο όγκος και η δομή των χειλιών αλλοιώνεται και εμφανίζονται οι ρυτίδες. Ο ρόλος του ΥΟ στον οργανισμό είναι η δομική στήριξη και η ενυδάτωση των ιστών, καθώς επίσης και η αποκατάσταση του αρχικού όγκου και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Πως μπορώ να αποκτήσω αναίμακτα νεανικά, σαρκώδη χείλη ;

Η κατάλληλη και ασφαλέστερη μέθοδος για καλοσχηματισμένα, ελκυστικά χείλη είναι η χρήση εμφυτευμάτων ΥΟ (fillers), τα οποία είναι εξειδικευμένα για χρήση στον βλεννογόνο των χειλιών. Πρόκειται για μια αναίμακτη, ενέσιμη μη χειρουργική θεραπεία με την οποία ενισχύεται ο όγκος, το σχήμα και το περίγραμμα των χειλιών άμεσα. Η γιατρός δημιουργεί ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου. Τα εμφυτεύματα ΥΟ είναι απόλυτα ασφαλή και έχουν την ιδιότητα να ενσωματώνονται με τον ιστό κάτω από το δέρμα, χαρίζοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε το ιδανικό σχήμα και μέγεθος, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά σας!

Τι να περιμένω μετά τη θεραπεία;

Τα εμφυτεύματα ΥΟ που χρησιμοποιούμε περιέχουν λιδοκαΐνη κι έτσι δεν αισθάνεστε την παραμικρή ενόχληση κατά την εφαρμογή. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Καθώς πρόκειται για μια μη χειρουργική επέμβαση, δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητα σας. Το αποτέλεσμα των εμφυτευμάτων ΥΟ που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας διαρκεί ως και 24 μήνες.

Η άριστη ποιότητα των υλικών και η υψηλή εξειδίκευση μας, σας εγγυάται υπέροχα, ζουμερά και απαλά χείλη, απόλυτα εναρμονισμένα στο πρόσωπο σας!

• Η Άρτεμις Πινακουλάκη-Λεούση είναι δερματολόγος-αφροδισιολόγος, απόφοιτος του ΑΠΘ, ειδικευμένη στο Νος. Α.Συγγρός και εξειδικευμένη στο τμήμα της Ακμής του LGI της Μ. Βρετανίας. Είναι μέλος της Ελληνικής (ΕΔΑΕ) και Ευρωπαϊκής (EADV) Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κοσμητικής και Αισθητικής Ιατρικής (ESCAD).

• Η Τάνια Λεούση είναι Αισθητικός-Κοσμετολόγος, απόφοιτος Α.ΤΕΙ Αθηνών, εξειδικευμένη σε εφαρμογές Laser & IPL, Ημιμόνιμο Αισθητικό & Ιατρικό Μακιγιάζ. Έχει παρακολουθήσει παγκόσμια masterclasses στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική στα Anti- Aging World Congress Monaco, International Master Course on Aging Skin, κ.α. Είναι συνεργάτης της Δερματολόγου Α. Πινακουλάκη στο ιδιωτικό ιατρείο στην Υψηλάντου 154Β στο Πασαλιμάνι.

drpinakoulaki.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ανώδυνες θεραπείες για ένα σώμα με αναλογίες μοντέλου

Η Τάνια Λεούση, προτείνει τις αποτελεσματικότερες σύγχρονες θεραπείες ώστε να λάμπετε την ημέρα του γάμου σας!