Όταν η παράδοση της ζαχαροπλαστικής ακολουθεί την εξέλιξη της επιστήμης τροφίμων, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα συναρπαστικό. Η Θεοδώρα Βεσσαλά και η κόρη της Σωτηρία Αρώνη δημιουργούν 29 και πλέον χρόνια ιδιαίτερα γλυκά ψυγείου, παγωτά, σιροπιαστά, σοκολάτες, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού με πρώτες ύλες φρούτα και λαχανικά που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Λεμονοδάσους.
Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής, σεβόμενες την παράδοση, και τις διατροφικές ιδιαιτερότητες των πιστών πελατών τους, η επίσκεψη στο κατάστημά τους, κτίριο με χαρακτηριστικά κόκκινα παράθυρα, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης.
When the tradition of pastry-making meets the evolution of food science, the result is for sure captivating. For over 29 years, Theodora Vessala and her daughter Sotiria Aroni create for you unique sweets, ice creams, syrupy desserts, chocolates, jams, and traditional spoon sweets using high-quality ingredients sourced from the broader region of Lemonodasos.
Embracing the latest trends while respecting tradition and paying attention to the dietary preferences of their customers, a visit to their store, in a building with red windows, is a unique experience.
Punda Poros. T: +30 2298 025890
Facebook: Θ.Βεσσαλά – Th.Vessala – pastry shop
Instagram: vessala_pastry_shop