Αυτή η πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα μπισκότα αμυγδάλου με σταγόνες σοκολάτας έχει υψηλή διατροφική αξία. Καθένα από τα συστατικά τους προσφέρει σημαντικά θρεπτικά συστατικά, που ευνοούν τη συνολική υγεία, ενώ θα λερώσεις μόνο ένα μπολ, η προετοιμασία θα σου πάρει μόλις 5 λεπτά και το ψήσιμο 12-14 λεπτά!

Συνταγή για μπισκότα αμυγδάλου με σταγόνες σοκολάτας

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Χρόνος προετοιμασίας: 17 λεπτά

Υλικά

  • 200 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
  • 1 μπανάνα, ώριμη
  • 1 αβγό, μεσαίο
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 20 γρ. μέλι
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 50 γρ. σταγόνες σοκολάτας

Για το γαρνίρισμα

  • 50 γρ. φιλέ αμυγδάλου
  • 20 γρ. σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε μια μπανάνα και την πολτοποιούμε καλά. Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  • Πλάθουμε 9 μπισκότα με ένα κουτάλι και τα τοποθετούμε στο ταψί. Τα πιέζουμε ελαφρώς.
  • Προσθέτουμε από πάνω το φιλέ αμυγδάλου και τις σταγόνες σοκολάτας.
  • Ψήνουμε στους 180° σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, για 12-14 λεπτά.