Σε μια εποχή που η πίτσα είναι μία από τις τοπ επιλογές του κοινού παγκοσμίως, το Pizza Days έρχεται να υπενθυμίσει την ουσία της: την τέχνη του ζυμώματος, το άρωμα του ξύλου στον φούρνο, την αξία της απλότητας όταν αυτή συναντά την ποιότητα.

Από το 2014, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στα Άνω Λιόσια, μέχρι το 2019 στον Άγιο Δημήτριο και την πιο πρόσφατη άφιξη στο Κερατσίνι τον Φεβρουάριο του 2025, η φιλοσοφία μένει αλώβητη: γευστική αυθεντικότητα με μεσογειακή ψυχή. Η πίτσα στο Pizza Days ψήνεται σε ξυλόφουρνο και ζυμώνεται στο χέρι, καθημερινά, με αλεύρια που επιλέγονται προσεκτικά. Το αποτέλεσμα; Ζύμες με χαρακτήρα και με υπόσταση, που αγκαλιάζουν ευφάνταστους και με πολύ ενδιαφέρον συνδυασμούς υλικών.

Στον κατάλογο ξεχωρίζουν πίτσες όπως η Special με σάλτσα ντομάτας, mix τυριών (edam & gouda), ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρια, πιπεριά & σουτζούκι – πληθωρική και ικανοποιητική ή Κιμάς, με καλομαγειρεμένο κιμά, μανιτάρια και μια παιχνιδιάρικη ένταση από πιπεριά και μπέικον.

Η BBQ φέρνει την καπνιστή νοστιμιά σε πρώτο πλάνο, ενώ η Κοτόπουλο a la crème παίζει με τη ραφιναρισμένη γλύκα της κρέμας και την τραγανή αλμύρα του μπέικον.

Για πιο εκλεκτικές διαθέσεις, η Τρούφα με φρέσκια μοτσαρέλα, σαλάμι Μιλάνο, flakes παρμεζάνας, ντοματίνια και λάδι μαύρης τρούφας, ή η Prosciutto με provolone, πρόβειο προσούτο, σπαράγγια και φύλλα βασιλικού, φέρνουν την κομψότητα στο τραπέζι.

Όμως το Pizza Days δεν εξαντλείται στην πίτσα. Στο μενού θα βρείτε χειροποίητα φρέσκα ζυμαρικά αλλά και ριζότα, δροσερές σαλάτες, καθώς και κυρίως πιάτα όπως το μελωμένο οσομπούκο ή τα νιόκι με χοιρινή κόντρα, που δίνουν άλλη διάσταση στο casual dining.

Τα φρέσκα ζυμαρικά ετοιμάζονται καθημερινά στο ειδικά διαμορφωμένο open εργαστήριο εντός του καταστήματος, μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. Η διαδικασία αυτή όχι μόνο αναδεικνύει την ποιότητα και την αυθεντικότητα των υλικών, αλλά ενισχύει και την εμπειρία, καθώς ο πελάτης βλέπει ζωντανά τη γέννηση κάθε πιάτου – από το αλεύρι, στην πάστα, στο πιάτο. Η ανοιχτή κουζίνα που έχουν όλα τα καταστήματα μετατρέπει την επίσκεψη συνολικά σε πραγματική εμπειρία αφού όχι μόνο βλέπεις τους μάγειρες επί το έργον, αλλά και μυρίζεις το φρεσκοψημένο ζυμάρι και έτσι συμμετέχεις με όλες σου τις αισθήσεις.

Για την ολοκλήρωση, η λίστα με cocktails κλείνει το γευστικό ταξίδι με νότες ιταλικής ανεμελιάς – ένα Negroni ή ένα Aperol Spritz αρκούν για να κάνουν την εμπειρία… giornaliera.

In house | Take away | Delivery Ωράριο καταστημάτων: Άνω Λιόσια καθημερινά 08:00 – 00:00 (και για πρωινό) Άγιος Δημήτριος και Κερατσίνι Δευτέρα – Πέμπτη 16:00 – 00:00, Παρασκευή – Κυριακή 12:00 – 00:00

Κάνε την παραγγελία σου μέσω του pizzadays.gr ή τηλεφωνικά

  • Άνω Λιόσια: Πηνειού 38. Τ: 2102482464​
  • Άγιος Δημήτριος: Ανδρέα Παπανδρέου 2. Τ: 2109755593
  • Κερατσίνι: Παύλου Φύσσα 100. Τ. 2104326315

Instagram: pizza_days