Νέα Τάση τα Supper Clubs στην Αθήνα

Μια νέα γαστρονομική τάση, τα “supper clubs” ή αλ λιώς “λέσχες δείπνου”, κερδίζουν έδαφος στην Αθήνα. Πρόκειται για pop-up εστιατόρια που φιλοξενού νται σε διάφορους χώρους, όπως σπίτια, ξενοδοχεία ή καλλιτεχνικά εργαστήρια, όπου άγνωστοι συναντιούνται για να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και να ανταλλάξουν απόψεις, προωθώντας την κοινωνική διάσταση του φαγητού.

Απονομή Χρυσών Σκούφων 2025

Στις 10 Μαρτίου 2025, πραγματοποιήθηκε η 32η απονομή των Χρυσών Σκούφων στο «Asteria Domus» της Γλυφάδας. Το εστιατόριο «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα αναδείχθηκε κορυφαίο για 13η συνεχόμενη χρονιά, λαμβάνοντας βαθμολογία 17/20 και δύο Χρυσούς Σκούφους. Συνολικά, 45 εστιατόρια βραβεύτηκαν, αναδεικνύοντας την εξέλιξη της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.