Αν είχαν μιλιά τα ντου βάρια του θα έλεγαν μοναδικές ιστορίες από το 1870 όταν για πρώτη φορά το παραδοσιακό πετρόχτιστο κτίριο της γωνίας Φιλελλήνων και Κολοκοτρώνη άνοιξε τις πόρτες του. Τότε μπακά λικο, σήμερα, δεκάδες γενιές μετά ως εδεσματο πωλείο το «Εντελαμεζέν», έχει καταφέρει να το διατηρήσει το μέρος ως σημείο συνάντησης με τις μοναδικές γεύσεις του. Όλες φτιαγμένες με μεράκι, τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες και φυσικά περίσσια αγάπη από τον Executive Chef, Βησσαρίων Παρθένη.
Στο «Εντελαμεζέν» μπορείτε να πάτε από το πρωί έως το βράδυ αφού λειτουργεί από νωρίς για καφέ και κλείνει τις πόρτες του αργά το βράδυ με το κρασί να ρέει άφθονο (ο Chef, σε στενή συ νεργασία με Έλληνες παραγωγούς, ποτο ποιούς και οινοποιούς έχει βάλει στη λίστα ετικέτες που θα σας εντυπωσιάσουν!)
Όσον αφορά στις γεύσεις όλες τους εξαι ρετικές. Δοκιμάστε τα ζουμερά μπιφτεκάκια (υπάρχει και η επιλογή κοτόπουλου με βρώμη για εσάς που προσέχετε την διατροφή σας), τον ανεπανάληπτο μουσακά, τις μερακλίδικες πατατούλες με σάλτσα κιμά, αυγά και φέτα ενώ για γλυκό δίνουμε ασυζητητί την ψήφο μας στα choux γεμιστά με κρέμα ζαχαροπλα στικής και κρέμα προφιτερόλ και στο γαλα κτομπούρεκο!
Φιλελλήνων 17 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς
Τ: 2104514935
Instagram: entelamezen_piraeus
Facebook: Εντελαμεζέν