Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την ετοιμασία ενός καινούργιου σπιτιού ή έστω μίας ανακαίνισης. Η ανυπομονησία, το άγχος, η γλυκιά κούραση να ψάξουμε να βρούμε τα καλύτερα και αυτά που θα κάνουν το χώρο μας ζεστό και παραμυθένιο. Γι αυτό λοιπόν είναι εδώ οι ΑΦΟΙ Σγαρδέλη. Εγγύηση, ποιότητα και φυσικά προσιτές τιμές για όλα όσα χρειάζεται το σπίτι μας!

Χαλιά για ένα καλαίσθητο και ζεστό σπίτι όλο το χειμώνα, μοκέτες για το παιδικό δωμάτιο σε πολλά σχέδια και χρώματα, κουρτίνες και υφάσματα για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα για να τελειοποιήσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και φυσικά όλα τα λευκά είδη που έχετε φανταστεί για να ντύσουν το χώρο σας.

Με πολυετή εμπειρία, o Αναστάσιος και Δημήτριος Σγαρδέλης είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του σπιτιού σας και το budget που μπορείτε να διαθέσετε. Εκτός από πρώτης ποιότητας προϊόντα, διαθέτουν και καθαριστήριο χαλιών, για να κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη, αφού όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να πλένουμε τα χαλιά!

Πέτρου Ράλλη 436-438, Νίκαια, Τ: 2104909968, F/B: ΑΦΟΙ ΣΓΑΡΔΕΛΗ Ο.Ε