1. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο. Φρόντισε από τώρα να κανονίσεις ένα ταξίδι για τις γιορτινές αυτές μέρες με τους αγαπημένους σου, προκειμένου να γεμίσεις μπαταρίες! Το ταξιδιωτικό γραφείο Filippis Tours προσφέρει δεκάδες επιλογές για ταξίδια που θυμάσαι για πάντα!

2. «Το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε» του συγγραφέα Γιάννη Αλεξίου είναι μία πρωτότυπη έκδοση, διανθισμένη με πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό που πρέπει να έχεις στην βιβλιοθήκη σου. Η συναρπαστική ιστορία του παλιού αγνού ποδοσφαίρου των δεκαετιών ’70-’80, αναβιώνει μέσα από τις βιωματικές ιστορίες του συγγραφέα, αλλά και την δημοσιογραφική του έρευνα, σε μια έκδοση γεμάτη άγνωστες και λιγότερο γνωστές ιστορίες.

3. Μην παραλείψεις να κλείσεις εισιτήριο για την παράσταση «Μη σου τύχει» που παίζεται φέτος για 2η χρονιά στο θέατρο Αθηνών. Με πρωταγωνιστές τους Αιμίλιο Χειλάκη, Χριστόδουλο Στυλιανό, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου και Δήμητρα Βαμβακάρη, θα κρατάς κυριολεκτικά το στομάχι σου από τα γέλια.

4. Βλάσης Κανιάρης: Έκθεση με αντιπροσωπευτικά έργα του από από τις δεκαετίες 1950-1980 στην Kalfayan Galleries. Η έκθεση, που αποτελεί την τέταρτη ατομική παρουσίαση έργων του καλλιτέχνη στην γκαλερί, φωτίζει μία ακόμα πλευρά του πολυδιάστατου έργου του Βλάση Κανιάρη, ο οποίος είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες εικαστικούς της Μεταπολεμικής περιόδου. Το 2009 οι Kalfayan Galleries παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ιστορικής σημασίας εγκατάσταση με τον τίτλο ‘Arrivederci Willkommen-1976’ που διαπραγματεύεται το θέμα της μετανάστευσης.

5. Τα νέα Lifter Gloss και Liners της Maybelline κάνουν πραγματικά τη διαφορά όταν επιθυμείς εντυπωσιακά και ζουμερά χείλη. Κι αυτό γιατί εμπεριέχουν υαλουρονικό οξύ το οποίο ενισχύει την όψη των χειλιών και διαμορφώνει γεμάτα και ενυδατωμένα χείλη. Διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις από ice έως σκούρα καφέ απόχρωση.

6. Αν είσαι γυναίκα, τότε πρέπει να έχεις αυτό το αριστούργημα πάντοτε στην τσάντα σου. Ο λόγος για το True Match Radiant Serum της εταιρείας L’Oreal Paris, που καλύπτει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια ενώ παράλληλα φωτίζει τα σημεία που θες να αναδείξεις. Κι όλα αυτά σε υγρή μορφή για ελαφριά αίσθηση χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα.