Το σαμπουάν, η μαλακτική κρέμα μαλλιών, η μάσκα μαλλιών POP και Vegan Keratin, χωρίς SLS/SLES έχουν απαλή, πλούσια φόρμουλα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, εκχύλισμα δενδρολίβανου, αλόη, πανθενόλη (PRO-B5), υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού και ένα ειδικό σύμπλεγμα vegan κερατίνης, που αποτελείται από υδρολυμένες, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες ρεβιθιού, φακής και κινόα, πλούσιες σε αμινοξέα. Ο συνδυασμός αυτών των πεπτιδίων, σε μία βάση ελαίου βερίκοκου, παρέχει μία φυτική βάση, λειτουργικά ισοδύναμη με την υδρολυμένη ζωική κερατίνη. Έτσι, το σύμπλεγμα αυτό ενισχύει τη λείανση, την ελαστικότητα, τη συνολική αίσθηση, τη λάμψη και την ενυδάτωση. Συστατικά, όπως το ελαιόλαδο, το έλαιο βερίκοκου, η αλόη και η πανθενόλη,  βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας των μαλλιών και τα διατηρούν ενυδατωμένα, απαλά και διαχειρίσιμα.

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι ιδανικά για όλους τους τύπους μαλλιών, ξηρά-ταλαιπωρημένα ή φριζαρισμένα μαλλιά, έπειτα από βαφές, τεχνικές κερατίνης και κομμωτικής.

Η POP Olive & Vegan Keratin leave–in treatment περιέχει εκτός όλων των παραπάνω συστατικών και  2% από ένα πολυλειτουργικό ενεργό σύμπλεγμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί, για να διατηρεί τη δομική ακεραιότητα του περιτριχίου, να δημιουργεί μία ανθεκτική ασπίδα προστασίας και να ενισχύει τη δύναμη της τρίχας. Χρησιμοποιώντας τη φυσική δύναμη του μπαμπού, της «φυτικής κερατίνης» (υδρολυμένες πρωτεΐνες καλαμποκιού, σιταριού και σόγιας) και το μανιτάρι Τραμέτης, αυτό το μοναδικό δραστικό συστατικό έχει δημιουργηθεί για την προστασία των μαλλιών και το ξεθώριασμα του χρώματός τους, που προκαλείται από το καθημερινό λούσιμο, το θερμικό styling και την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Προστατεύει την τρίχα από φθορές υψηλής θερμοκρασίας, από πρέσα ή πιστολάκι μαλλιών, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην τρίχα κατά τη διάρκεια του χτενίσματος, αφήνοντας τα μαλλιά υγιή και λαμπερά. Μη λιπαρή σύνθεση συγκρατεί τη φόρμα των μαλλιών.

Τα Messinian Spa είναι διαθέσιμα σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.messinianspa.gr

Facebook: messinian spa

Instagram: messinianspa