Τι κι αν δεν είναι ακριβώς η στιγμή για να φορέσεις… μπότες, η αγορά είναι ήδη γεμάτη από νέες κολεξιόν! Να λοιπόν τι θα δεις πολύ φέτος το χειμώνα σε τσάντες και παπούτσια!

Τσάντες «hobo» και oversized clutches

Οι τσάντες του φθινοπώρου 2024 έρχονται με μεγάλες, ευρύχωρες γραμμές. Οι hobo bags, με την καμπυλωτή τους φόρμα, καθώς και τα oversized clutches, βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων. Τόσο πρακτικές όσο και εντυπωσιακές, αυτές οι τσάντες προσφέρουν άνεση και στυλ στις καθημερινές εμφανίσεις. Το Elle υπογραμμίζει τη σημασία της πρακτικότητας που προσφέρουν, χωρίς όμως να χάνουν σε κομψότητα.

Μποτάκια και ψηλές μπότες

Τα μποτάκια με χαμηλό τακούνι αλλά και οι ψηλές μπότες είναι οι δύο κύριες τάσεις στα παπούτσια για το φθινόπωρο 2024. Οι οίκοι μόδας και τα περιοδικά τονίζουν την άνεση, αλλά και την κομψότητα αυτών των παπουτσιών, είτε είναι σε δέρμα είτε σε καστόρι. Το Glamour προτείνει να αγοράσεις μποτα σε ουδέτερους τόνους, όπως μαύρο και καφέ, για ευκολία στους συνδυασμούς ενώ είδαμε και κάτι άλλο που νομίζαμε πως δεν θα ξαναδούμε. Western boots! 

Σακίδια πλάτης και minimal backpacks

Τα σακίδια επιστρέφουν στο προσκήνιο, προσαρμοσμένα όμως στις τάσεις της minimal αισθητικής. Το Elle αναδεικνύει τα κομψά, δερμάτινα backpacks που συνδυάζουν την πρακτικότητα με το στυλ, κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας.