Στην NL Solutions αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης στην διαχείριση των υποδομών, των λειτουργικών αναγκών και των ανθρώπινων πόρων της. Η ολοκληρωμένη διαχείριση αφορά στην ενοποίηση όλων των συμβάσεων και προμηθευτών κάτω από ένα σύστημα και μία ομάδα έργου. Γι’ αυτό η NL Solutions σχεδιάζει για εσάς τον βέλτιστο συνδυασμό υπηρεσιών ώστε να απλοποιηθεί η καθημερινή λειτουργική διαχείριση και παράλληλα δημιουργεί καλύτερη εποπτεία, επικοινωνία και αποδοτικότητα, απόλυτα προσαρμοσμένη στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Πότε ιδρύθηκε

Η NL Solutions ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2020 με το όραμα να κάνει τον κόσμο να μάθει τις ενοποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει καθώς με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν στο μέγιστο οποιοδήποτε project επιθυμούν.

Η ομάδα

Η ομάδα της NL Solutions αποτελείται από παθιασμένους επαγγελματίες με πολλαπλές ειδικότητες, δεσμευμένους στην επίτευξη της αποστολής μας έχοντας εξειδίκευση σε πολλαπλούς τομείς.

Υπηρεσίες Facility Managment

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της προσφέρουν εξατομικευμένη υποστήριξη, συντήρηση, κατασκευή και εγκατάσταση.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:

– Υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης

​Η NL Solutions προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης για τη διατήρηση και βελτίωση της λειτουργικότητας κτιρίων και εγκαταστάσεων.

– Λύσεις ενέργειας και αυτοματισμού

​Η NL Solutions προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις ενέργειας και αυτοματισμού που επιδιώκουν τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης και τη δημιουργία εξυγιαντικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

– Υπηρεσίες καθαρισμού

​Η NL Solutions παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού, επιδιώκοντας να διασφαλίσει ένα υγιεινό, άνετο και επαγγελματικό περιβάλλον για τους πελάτες της.

– Υπηρεσίες ασφάλειας

​Η NL Solutions αναλαμβάνει την πλήρη προστασία των πελατών της. Εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας είναι πάντα προετοιμασμένο να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη.

– Γενικές υποστηρικτικές υπηρεσίες

Η NL Solutions προσφέρει γενικές υποστηρικτικές υπηρεσίες, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών.

– Φροντίδα περιβάλλοντος χώρου

Η NL Solutions προσφέρει υπηρεσίες φροντίδας περιβάλλοντος χώρου αποσκοπούν στη δημιουργία και διατήρηση υγιεινών, βιώσιμων, και φιλικών προς το περιβάλλον εργασιακών χώρων.

Δέσμευση

H NL Solutions δεσμεύεται στην καινοτομία, τη διαφάνεια, την ευθύνη και την αποφασιστικότητα. Παράλληλα, αναγνωρίζει ότι η ακρίβεια και η εγκυρότητα είναι κρίσιμη για την επιτυχία μιας επιχείρησης, επομένως η δέσμευσή της είναι να ολοκληρώνει κάθε εγχείρημα εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

Λ. Πρωτόπαπα 38, Ηλιούπολη

Τ: 2109944860

www.nlsolutions.gr

Facebook: NL Solutions Greece

Instagram: nl_solutions_greece