Υπάρχουν massage που μας χαλαρώνουν, που μας τονώνουν και άλλα που μας θεραπεύουν. Στην εποχή μας μπορεί κανείς να βρει αρκετές τεχνικές massage που δεν κάνουν ωστόσο όλες την ίδια δουλειά, δεν έχουν τα ίδια ωφέλη, ούτε την ίδια αίσθηση.

Δείτε τα 7 είδη που πρέπει να δοκιμάσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Deep Tissue Massage

Το deep tissue βαθύ massage είναι ένας τύπος που στοχεύει στα βαθύτερα στρώματα του μυϊκού ιστού. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του χρόνιου πόνου και της μυϊκής έντασης. Είναι μια καλή επιλογή για άτομα που νιώθουν πόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχουν δει ανακούφιση με άλλα είδη μασάζ.

Σουηδικό Massage

Το σουηδικό massage είναι δημοφιλές για τα πολλά του οφέλη. Είναι ένα απαλό massage που χρησιμοποιεί μακριές κινήσεις και πίεση για την χαλάρωση των μυών. Αυτό το είδος έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμο για άτομα που υποφέρουν από χρόνιο πόνο, άγχος και πονοκεφάλους έντασης. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Massage αρωματοθεραπείας

Αυτό το είδος massage χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια που είναι γνωστό ότι έχουν θεραπευτικά οφέλη.

Αθλητικό Massage

Οι αθλητές χρησιμοποιούν εδώ και καιρό το massage για να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να επιταχύνουν τους χρόνους αποκατάστασης μετά από τραυματισμούς. Καθώς η δημοτικότητα αυτού του τύπου θεραπείας έχει αυξηθεί, τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των διαφορετικών τύπων massage που διατίθενται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνηση ή τον αγώνα για να βοηθήσει στη βελτίωση της αντοχής.

Massage με ζεστές πέτρες

Αν ψάχνεις για ένα massage που θα ανακουφίσει την ένταση των μυών και θα προάγει τη χαλάρωση αυτό είναι το hot stone massage. Το massage με ζεστές πέτρες συνήθως γίνεται με λείες, θερμαινόμενες πέτρες που τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Η θερμότητα από τις πέτρες διεισδύει στους μύες, προάγοντας τη χαλάρωση και μειώνοντας την ένταση.

Shiatsu

Το massage shiatsu είναι μια μορφή που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Ασία για θεραπεία. Η λέξη “shiatsu” προέρχεται από δύο ιαπωνικές λέξεις, “shi” και “atsu”, που σημαίνουν «πίεση των δακτύλων». Αυτό το είδος γίνεται με τα δάχτυλα, τις παλάμες και τους αγκώνες και χρησιμοποιεί πίεση και τέντωμα για να απελευθερώσει την ένταση από το σώμα.

Thai Massage

Δυνατό massage, αν και ο θεραπευτής θα σε ρωτήσει για το επίπεδο της έντασης που αντέχεις. Τα οφέλη από το ταϊλανδέζικο massage, είναι η βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, το μειωμένο άγχος και η αυξημένη ευελιξία.

Συζήτησε τις ανάγκες σου με τους άρτια εκπαιδευμένους θεραπευτές του Masazaki και κλείσε άμεσα τη συνεδρία massage που χρειάζεσαι!

Κολοκοτρώνη 126, Πειραιάς.

Τ: 210 4285777

Facebook: Masazaki Peiraias

Instagram: masazaki.official