Οι κωμικές σειρές της δεκαετίας του ’90 αποτελούν μια χρυσή εποχή για την τηλεόραση, με πολλούς από τους τίτλους να παραμένουν εμβληματικοί μέχρι και σήμερα.

The Fresh Prince of Bel-Air (1990-1996)

Ο Will Smith έγινε διάσημος μέσα από αυτή τη σειρά, που αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού από τη Φιλαδέλφεια που μετακομίζει στο πλούσιο προάστιο του Bel-Air για να ζήσει με την πλούσια οικογένεια των θείων του.

Frasier (1993-2004)

Spin-off της σειράς Cheers, το Frasier ακολουθεί τον Dr. Frasier Crane, έναν ψυχολόγο που επιστρέφει στο Σιάτλ για να δουλέψει σε ραδιοφωνική εκπομπή και να ζήσει με τον πατέρα του. Το χιούμορ της σειράς είναι έξυπνο και συχνά σαρκαστικό.

The Nanny (1993-1999)

Η Fran Drescher πρωταγωνιστεί ως η νταντά μιας πλούσιας οικογένειας στο Μανχάταν. Το χαρακτηριστικό γέλιο της και το κομψό στυλ της την έκαναν αναγνωρίσιμη και αγαπητή στους θεατές.

Seinfeld (1989-1998)

Μια από τις πιο εμβληματικές κωμικές σειρές όλων των εποχών, το Seinfeld επικεντρώνεται σε τέσσερις φίλους και τις καθημερινές, συχνά αστείες και αμήχανες καταστάσεις στις οποίες βρίσκονται.

Friends (1994-2004)

Μία από τις πιο δημοφιλείς κωμικές σειρές όλων των εποχών. Εξερευνά τη ζωή μιας παρέας φίλων στη Νέα Υόρκη. Αν και πιο ρομαντική κωμωδία, έχει πολλά κοινά με το Seinfeld σε θέματα καθημερινότητας και σχέσεων.