Κάθε Κυριακή στο Cartéλ ζούμε ξανά τα parties των χρυσών δεκαετιών του ’90- και όχι μόνο!

Εσείς που μέχρι πρότινος ανήκατε στην κατηγορία των ανθρώπων, που δεν συμπαθούν και ιδιαίτερα τις Κυριακές, ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη! Πως; Ένα και μόνο ποτό στο Μικρολίμανο και συγκεκριμένα στο Cartéλ, μια Κυριακή βραδάκι, θα σας πείσει!

Το Rewrite The Past Party, είναι μακρά τον πιο επιτυχημένο party που έχετε δει τελευταία! Και όταν λέμε επιτυχία, εννοούμε επιτυχία, όχι αστεία. Το Cartéλ της Κυριακές καίγεται! Θα δεις κόσμο όρθιο, με το ποτό του στο χέρι να διασκεδάσει, μέσα στο μαγαζί, έξω στο μαγαζί και κατά μήκος όλου του δρόμου, με αποτέλεσμα να σταματάει η κυκλοφορία λόγω του κόσμου!

Η μουσική; Όπως όλοι καταλαβαίνετε, ένεκα του τίτλου (Rewrite The Past Party), έχει… αναδρομικές διαθέσεις!Μπίγαλη, Ρακιτζή, Καιτούλα στα νεαρά της… Αν και τα ελληνικά έχουν τον πρώτο λόγο, θα ακούσετε και ξένα, από εκείνα της εφηβείας σας, τύπου Dance with the devil, μέχρι το γνωστό και μη εξαιρετέο, Despacito.

Να σημειώσουμε ότι, στο Cartéλ μπορείς να απολαύσεις καθημερινά τον καφέ, το φαγητό και το ποτό σου, με απίστευτη θέα στη θάλασσα!.

Ακτή Κουμουνδούρου, Μικρολίμανο, Πειραιάς
Τ: 2104125378 FB:Cartéλ • Entertainment Corner •