Ο Αριστοτέλης ό,τι ήθελε το κατακτούσε. Αφού αγάπησε, λάτρεψε και κατέκτησε τις μεγάλες του αγάπες, ήρθε η ώρα να «κλέψει» τη γοητεία της Πειραιώτισας, Lola! Στην καρδιά της Τρούμπας, εκεί που μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε το ιστορικό Lola’s bar, τώρα συναντάμε το αριστοκρατικό Aristotle Piraeus εμπνευσμένο από τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση!

Το ρετρό στυλ του, η fun restaurant μουσική του, τα ερωτικά κοκτέιλ του, η ενημερωμένη κάβα ελληνικών κρασιών του, αλλά και τα εξαιρετικά πιάτα του, μας κέρδισαν το δίχως άλλο!

Από το πρωί στις 11 απολαμβάνουμε τον καφέ μας παρέα με γευστικά snacks, όπως για παράδειγμα το Open face sandwich με sweet onions,μαγιονέζα βασιλικού, μορταδέλα και χαλούμι που θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε όσα ξέραμε για τα πρωινά γεύματα. Συνεχίστε με ταρτάρ σολομού με αυγά χελιδονόψαρου, μαγιονέζα wasabi και τζίντζερ ή Polpette divitelo που θα σας ταξιδέψει στη Σικελία αφού πρόκειται μια γευστική παραδοσιακή συνταγή με κεφτέδες μόσχου σε σάλτσα ντομάτα σε νιόκι με κατσικίσιο τυρί!

Τα καλοκαιρινά βράδια απολαύστε εντυπωσιακά cocktails, όπως το Melandia (τζιν με βασιλικό, δυόσμο και λεβάντα) ή το Christina με μαστίχα Χίου και αγριοκέρασο σ’ ένα ιδιαίτερο δέσιμο με μέλι και κρασί!


14 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς

T: 21 0010 1076

Fb: Aristotle Piraeus

Insta: Aristotle Piraeus