Εν αρχή, ο μεζές ήταν ένα κομματάκι τυρί, δύο ελιές­, λίγο αγγούρι, μια φέτα σαλάμι και λίγο παραδίπλα το ουζάκι. Αργότερα, τα μεζεδοπωλεία άπλωναν τα άπαντα της ελληνικής μεζεδοκουλτούρας στα τραπέζια τους. Φτάνοντας στο σήμερα, η ποικιλία παραμένει, η παρέα είναι βασική προϋπόθεση, το «χύμα» περιβάλλον έχει μετατραπεί σε μια θαυμάσια διακόσμηση και οι πρώτες ύλες είναι σε πρώτο πλάνο! Μιλάμε λοιπόν για μεζεδοπωλεία νέας γενιάς και ένα τέτοιο είναι το Στέκι του Κοντού!

Στο τραπέζι μας «στρογγυλοκάθισαν» με την άδεια μας, η σαλάτα του Κοντού με χαλούμι, κουκουνάρι, λόλα, κινέζικο λάχανο, γαλλική σαλάτα και flakes παρμεζάνας, το Λαδοτύρι Μυτιλήνης σαγανάκι, το συκώτι σχάρας με καραμελωμένα κρεμμύδια και ξινομυζήθρα, το Οσομπούκο μπεζέ με σιουφιχτά αλλά και το ριζότο μανιταριών με τρούφα (οι λάτρεις του ριζότου θα παραμιλούν!).

Ο Μανώλης Θλιβερός, chef του μαγαζιού ανταποκρίνεται στις νέες γευστικές απαιτήσεις των μερακλήδων και με το παραπάνω!


Ερυθρού Σταυρού 43, Δραπετσώνα.

Τ: 698 7885322

Facebook: Το στΕκι του κοντΌυ

Instagram: tostekitoukontou