Σουβλάκι, μία λέξη χιλιάδες συναισθήματα και θα είναι ψεύτης όποιος πει πως δεν τρελαίνεται για το σουβλάκι. Έχει ανακηρυχθεί στο εθνικό μας junk food που μόνο junk δεν είναι. Ο συνδυασμός πίτας, κρέατος, λαχανικού και σάλτσας ή αλοιφής (o σαλονικιός ο τρόπος) ή γιαουρτιού είναι διατροφικά σωστός. Και μαγικά ακαταμάχητος. Η υπόθεση «σουβλάκι», το εθνικό αυτό έδεσμα με τους εκατομμύρια εγχώριους και διεθνείς φαν, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει μαεστρία και γνώση για να βγει το σωστό γευστικά αποτέλεσμα.Το “Σουβλάκι όπως παλιά” πληροί τις άνωθεν προϋποθέσεις και μας σερβίρει χειροποίητα καλαμάκια χοιρινά, μπιφτέκια ή καλαμάκια κοτόπουλο, σκέτα ή με πιτούλες. Η παράδοση λέει πως το αυθεντικό τυλιχτό σουβλάκι, δεν έχει πατάτες μέσα γιατί χάνεται όλη η γεύση του κρέατος. Εδώ μην περιμένετε να βρείτε γύρους ή ξενόφερτες σως. Μόνο χειροποίητη κόκκινη σάλτσα και χειροποίητο τζατζίκι. Οι γενναιόδωρες μερίδες και οι γεμάτες γεύσεις που θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο σας, θα σας συστήσουν πως είναι το παραδοσιακό σουβλάκι.
Ο Αντώνης ως λάτρης της παράδοσης σε περιμένει σε ένα αναπαλαιωμένο νεοκλασσικό κτίριο, με βιτρίνες φτιαγμένες από φυσικό ξύλο για να μοιραστούν μαζί σας, την αγάπη τους για το σουβλάκι.
Δωδεκανήσου 54, Πειραιάς. T: 2104203218