ΥΛΙΚΑ

• 1 αρνίσια συκωταριά
• 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
• 1 κρεμμύδι μέτριο ξερό
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού της ρίγανης
• 1 λεμόνι (χυμός)
• αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε πολύ καλά τη συκωταριά και την κόβουμε σε μικρές μπουκιές. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις μπουκιές σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, με ξύλινη κουτάλα για 4-5 λεπτά. Στη συνέχεια,προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζουμε να σωτάρουμε για άλλα 4 λεπτά, συνεχίζοντας ελαφρώς το ανακάτεμα. Σβήνουμε με χυμό ενός λεμονιού και στο τέλος ρίχνουμε τη ρίγανη.Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε!

 

Ασκληπιού 43, Αγία Σοφία, Πειραιάς.
Τ: 2104206202
Facebook: Μεζεδοπωλειο ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Instagram: mezedopwleio_krasokatastash