Μια ανάσα από το κύμα, το Πυροφάνι αποδεικνύει εδώ και 30 χρόνια πως το καλό φαγητό θέλει φρέσκες πρώτες ύλες, δημιουργικότητα μα κυρίως τέχνη! Και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά κρύβονται σε κάθε μπουκιά που απολαμβάνουμε! Ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά; Ιθύνων νους η executive chef, παγκόσμια κριτής γαστρονομίας της WACS και γενική διευθύντρια του Chef Club of Attica Acropolis, Εύα Μπόνα, η οποία κρατάει τα ηνία της κουζίνας μαζί με τον γιο της, Κωνσταντίνο Κοκκόση!
Με όπλα τα φρέσκα ψάρια και την αστείρευτη φαντασία τους στο πάντρεμα των γεύσεων, το αποτέλεσμα κρύβεται στο μιαμ… μετά από κάθε μπουκιά!
Το Πυροφάνι του Πειραιά, σέβεται τις ανάγκες όλων!
- Υπάρχει δεύτερη είσοδος προσβάσιμη σε καρότσια και ΑΜΕΑ!
- Έχουν διαμορφώσει στον χώρο τους, μια γωνιά κατάλληλη για θηλασμό!
Ακτή θεμιστοκλέους 212, Πειραιάς.
Τ: 2104208727
Facebook: Το Πυροφάνι του Πειραιά
Insta: to_pirofani_tou_peiraia