Μαγειρέματα, γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις προϊόντων και πολλά άλλα events, 4, 5 & 6 Μαΐου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.
Από τα σημαντικότερα στοιχεία του Φεστιβάλ είναι το πρόγραμμα παράλληλων γευστικών εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν τα ποιοτικά προϊόντα, τον πλούτο των γεύσεων, τις ιδιαιτερότητες, την ιστορία και τη ξεχωριστή ταυτότητά τους. Σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις, πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μαρίνος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Uniqko, στη Μαρίνα Ζέα και μας φτιάχνει τη διάθεση αλλά και τις πιο…απολαυστικές συνταγές στις 17:00.
Με θέμα «Comfort Food με τρόπο…ελληνικό!» δημιουργεί “γλυκές και αλμυρές συνταγές της ψυχής” γεμάτες νοστιμιά.