Μια βραδιά Degustation διοργανώνεται στον Πειραιά στο Παντοπωλείο ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί (Γούναρη 10, 210-4176282) αυτή την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου από τις 18:00 εως τις 22:00.
Η βραδιά είναι αφιερωμένη στα Ελληνικά Κρασιά και στα Γαλλικά & Ολλανδικά τυριά. Οι γνωστοί σεφ των δυο πρεσβειών Jean Marie Hoffman (Γαλλίας) και Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος (Ολλανδίας), επιλέγουν τυριά και φτιάχνουν νοστιμιές (αλμυρές και γλυκιές) που αναδεικνύουν τα κρασιά του κτήματος Λαντίδη από την Νεμέα αλλά και του βιολογικού Οινοποιείου Σαββόγλου Τσιβόλα από την Λήμνο.
Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους σεφ να μαγειρεύουν, να συζητήσουν, αλλά και να μυηθούν στα κρασιά των δυο αυτών οινοποιείων. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Δ. Γούναρη 10, Πειραιάς, Τ: 2104176282, F/B: ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί