- 180 γρ Λιγκουίνι
- 2 Γαρίδες
- 50 γρ Καλαμάρι κομμένο σε ειδικές φέτες
- 60 γρ Καραβιδόψυχα
- 150 ml ζωμό καραβίδας
- 80 ml ζωμό ψαριού
- 20 ml ελαιόλαδο
- 30 ml ούζο
- 25 γρ βούτυρο
- Σκόρδο
- Κρεμμύδι
- Σχοινόπρασο
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και σωτάρουμε το καλαμάρι και τις γαρίδες.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, συνεχίζουμε για λίγο ακόμα και σβήνουμε με ούζο, περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε το ζωμό καραβίδας και το ζωμό ψαριού.
Βράζουμε τα Λιγκουίνι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μας.
Αφήνουμε τα ζυμαρικά μαζί με τη σάλτσα μας για να βράσουν για 2 με 3 λεπτά και προσθέτουμε τις καραβιδόψυχες.
Συνεχίζουμε για 2 λεπτά, πρσθέτουμε το βούτυρο και το σχοινόπρασο και σερβίρουμε!